Ajanvaraus

Terapiapalveluiden ajanvaraus

Ajanvaraus

Kysy sähköpostilla, tai yhteystiedot- sivun lomakkeella mahdollisia vapaita aikoja terapiaan.

Lomalla 3.7-13.8

Olen lomalla 3.7.-13.8.2023. Varauskalenteriin lisätään uusia vapaita aikoja syyskuussa.
Tervetuloa varaamaan aikaa syksyllä.
Hyvää ja aurinkoista kesää!

Ajankohtaista

Pystyn tällä hetkellä ottamaan uusia asiakkaita. Uutena asiakkaana ota ensin yhteyttä sähköpostilla tai Yhteystiedot– sivun lomakkeella. Jos kyseessä on etävastaanotto, mainitse sähköpostin otsikkokentässä ETÄV., jos tulet paikan päälle, lisää viestin otsikkokenttään V,

Ajanvarauksen peruutus

Huomioithan, että varaamasi psykoterapia-aika on varattu juuri Sinulle. Varaus on sitova ja terapeutti valmistautuu aina tapaamiseesi. Esteen sattuessa varaamasi aika tulee peruuttaa 24h ennen varatun ajan alkua. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitamme käynnin hinnan.

Ajanvarauksen voi peruuttaa sähköpostitse tai tekstiviestillä, jos peruutus tapahtuu viimeistään 24h ennen ajanvarausta. Jos vastaanottoaikaan on jo vähemmän kuin vuorokausi aikaa, tulee peruutus tehdä tekstiviestillä numeroon 050 325 0057.

Uudet asiakkaat

Ensimmäinen käynti on ns, alkukartoitus, jonka aikana pohdimme, mikä on sivulle paras hoitovaihtoehto. Kyseessä voi olla myös yhden kerran neuvottelu.

Ammattilaisen tukea

Sekä isot että pienet elämän käänteet voivat joskus vaatia ohjausta ja terapiaa. Ota yhteyttä, arvoin tilanteesi ja sovimme juuri sinulle sopivan avun tarpeesta ja saamisesta.